top of page

Prachtige dakrenovatie te Koksijde

Bij dit project te koksijde kiest de klant volledig voor VANNEC. We renoveren niet alleen het dak, we plaatsten er ook zonnepanelen en een thuisbatterij.

We zijn de werf gestart met het opruimen en recycleren van het bestaande dakbed, van 1 dakvlak. Meteen daarna werd de zijde in SARKING isolatie geplaatst en in onderdak folie, op deze manier is er nooit kans op waterschade. Terwijl onze teams verder werken aan het uitlatten van deze zijde is men reeds begonnen met het timmeren van de bakgoot. Dit is nodig op het mooie rechte resultaat te bekomen. Eenmaal het dak volledig in folie en isolatie werden geplaatst beginnen we aan het plaatsen van de VELUXEN, gelijktijdig voorzien we het dak van haken voor de zonnepanelen zo is er geen schade aan het onderdak. Op het moment dat we pannen beginnen te plaatsen, werkt het andere team de volledige bekleding van de bakgoten af in rockpanel en de binnenbekleding in zink.


Door methodisch aan de slag te gaan geven we het weer geen kans om schade berokkenen en komen we zo tot het prachtige resultaat. We werken af met 17 zonnepanelen en een thuisbatterij die geplaatst werden VANNEC ENERGY. Ook uw dak renoveren? Of zonnepanelen & een thuisbatterij plaatsen? Bij VANNEC dakwerken en VANNEC Energy kunnen we u van A tot Z bijstaan om tot een prachtig resultaat te komen. Meer info of een gratis offerte? Contacteer ons vandaag!


234 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page